Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر جهاد کشاورزی ارزش حجم صنعت تولیدی نان و غذایی مصرفی مردم در کشور را ۶۰ هزار میلیارد تومان برآورد کرد و گفت: مردم بابت تولید گندم، آرد و نان ۴۴ هزار میلیارد تومان و دولت ۱۶ هزار میلیارد تومان به صورت یارانه نقدی و یارانه نان پرداخت می‌کنند.

به گزارش قدس آنلاین ، یزدان سیف ظهر امروز در جشنواره «نان طیب» که در محل سالن همایش‌های آستان قدس رضوی برگزار شد، با بیان اینکه با وجود تهدیدات دشمن برای ایجاد قحطی در ایران امروز خوشبختانه کمبودی نداریم، اظهار کرد: امروز در گندم و مواد غذایی دیگر کمبود نداریم و در چهار سال گذشته از گندم داخلی استفاده کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر جهاد کشاورزی، ارزش حجم صنعت تولیدی نان و غذای مصرفی مردم در کشور را ۶۰ هزار میلیارد تومان برآورد کرد و افزود: مردم بابت تولید گندم، آرد و نان ۴۴ هزار میلیارد تومان و دولت ۱۶ هزار میلیارد تومان به صورت یارانه نقدی و یارانه نان پرداخت می‌کنند.

وی بیان کرد: در  سال آینده دولت بابت تولید نان باید ۳۰ هزار میلیارد تومان پرداخت کند که این افزایش  رقم به دلیل افزایش قیمت گندم ایجاد شده است.

سیف در ادامه با اشاره به این نکته که 5.5 میلیون هکتار از زمین‌های کشاورزی زیر کشت گندم است، خاطرنشان کرد: 3.8 از این زمین‌ها به صورت دیمی و مابقی به صورت آبی کشت می‌شوند. 

معاون وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: ۶۰۰ هزار کشاورز مشغول کشت گندم  هستند، هزار و ۲۰۰ مرکز خرید گندم، و ۸۰۰ کارخانه آرد و سیلوی فعال در کشور داریم و در طول سال یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در صنعت نان مشغول به کار هستند و این در حالی است که ۸۰ میلیون نفر مصرف کننده نان داریم.

وی با بیان این نکته که  ۴۸ درصد انرژی مردم دهک‌های پایین درآمدی، صرف تأمین نان می‌شود، گفت: فقط ۱۱ درصد انرژی از دهک‌های بالاتر درآمدی صرف تأمین نان می‌شود. 

در خصوص امنیت غذایی مردم با هیچ کس شوخی نداریم

سیف در خصوص تاثیر اتفاقات جوی بر روز کشاورزی که در سال جاری در برخی از مناطق کشور رخ داد، تصریح کرد: به خاطر بارندگی خوبی که از آبان تا فروردین داشته‌ایم، خوشبختانه در مناطق گرمسیری کشت خوبی صورت گرفته تا جایی که ۱۳۴ هزارتن گندم از بوشهر خریداری کردیم که این رقم نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.

معاون وزیر جهادکشاورزی عنوان کرد: هر چند یک میلیون تن گندم در مناطق گرمسیری به خاطر سیل از بین رفت و همچنین به خاطر کاهش بارندگی از اردیبهشت تا تیرماه سال جاری، متاسفانه در مناطق سردسیری با کاهش تولید گندم مواجه شدیم.

وی با تأکید بر اینکه در خصوص امنیت غذایی مردم با هیچ کس شوخی نداریم، گفت: ضریب امنیت غذایی مردم در تولید آرد، نان و مواد غذایی دیگر مدنظر مسؤولان است.

سیف با یادآوری این نکته که برای خرید گندم از کشاورزان سامانه طراحی شده است که این می‌تواند حمل و نقل را کاهش دهد،  خاطرنشان کرد: با این سامانه گردش اطلاعاتی خوبی صورت می‌گیرد و می‌توان فهمید که کدام کشاورز از چه استانی و چه نوع گندمی را تحویل داده است.

معاون وزیر جهادکشاورزی در خصوص افزایش کیفیت گندم بیان کرد: در جهت حذف حلقه واسطه‌ها در خرید گندم و افزایش کیفیت آن  تلاش کردیم اولویت خرید گندم را به مراکز خرید دائمی بدهیم که این امر برای دولت صرفه جویی اقتصادی در بر داشت و برای کشاورزان درآمدزا بود.

وی تاکید کرد: از دیگر کارهای دولت برای افزایش کیفیت گندم استاندارد سازی مراکز خرید، آموزش کشاورزان و متصدیان خرید و انجام گردش اطلاعاتی برای اصلاح امور بوده است.

سیف خاطرنشان کرد: برای کنترل کیفیت از گندم مناطق مختلف کشور نمونه گیری صورت گرفته است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص طلب کارخانجات آرد هم گفت: برای ارتقای آرد تلاش کردیم که این کارخانجات دیگر طلبکار دولت نباشند و به این خاطر طلب آنها را تعیین تکلیف کرده و اکنون به صورت قسطی در حال پرداخت آن هستیم.

وی بیان این که سامانه خرید گندم از کشاورزان به نانوایی‌ها اجازه خرید آرد از هر کارخانه که تولید آرد بهتری دارد را می‌دهد، تصریح کرد: چنانچه هر استانی این سامانه را ندارد باید این سامانه را زودتر فعال کند.

با نانوایی‌ها و کارخانجاتی که آرد و نان با کیفیت تولید نکنند برخورد می‌شود 

سیف خاطرنشان کرد: هر نانوایی برای ورود به این سامانه کدی دارد که ممکن برخی از این نانوایی‌ها  کد خود را به دلالان داده باشند که این کار تخلف است و با این افراد برخورد می‌شود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی عنوان کرد: با نانوایی‌ها و کارخانجاتی که آرد و نان با کیفیت تولید نکنند برخورد می‌شود و از هفته آینده تیم‌های بازرسی کار خود را جهت نظارت شروع می‌کنند و چنانچه تخلفی از نانوایی ببینند سامانه بر روی آن نانوایی متخلف بسته می‌شود.

وی در خصوص شاخص‌های تولید نان خاطرنشان کرد: تولید نان در کشور بر اساس انسان، تجهیزات و لوازم و مواد اولیه است، نانوایی های اکنون از نظر وسایل و تجهیزات، نیروی انسانی و مواد اولیه قابل مقایسه با نانوایی‌های ۱۵ سال قبل نیستند.

سیف با اعلام اینکه از سال آینده سامانه حمل و نقل هوشمند آرد نیز فعال می‌شود، گفت: از طریق این سامانه خود نانوایی‌ها می‌توانند حمل و نقل آرد را انتخاب کنند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی بیان کرد: در جهت افزایش کیفیت نان باید نانواها آموزش‌هایی ببیند که از ماه سوم سال این آموزش‌ها به صورت جدی‌تر انجام می‌شود و هر نانوا باید در سال چهار تا هشت ساعت آموزش مورد نیاز خود را ببیند.

فارس

انتهای پیام

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: نانوایی نانوایی های مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۴۵۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایندگان مجلس دوازدهم «یقه‌گیری» نخواهند کرد

«عبدالوحید فیاضی» منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به آرایش سیاسی مجلس آینده اظهار کرد: فراکسیونی که منافع ملی را اولویت اصلی خود دانسته و خود را ملزم به تحقق مطالبات مردم بداند، قطعاً مهم‌ترین فراکسیون و فراکسیون اکثریت مجلس دوازدهم باید باشد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا تفاوت‌های سیاسی و حزبی منتخبان مجلس آینده باعث می‌شود که آن‌ها در مجلس آینده با یکدیگر وارد چالش شوند، افزود: در حال حاضر شاهد تنوع و تکثر از لحاظ گرایش سیاسی و حزبی بین منتخبان مجلس دوازدهم هستیم اما قطعاً تمام تلاش خود را می‌کنیم که این تفاوت‌ها منجر به اختلاف اساسی بین نمایندگان مجلس آینده یا به عبارت دیگر، یقه‌گیری آن‌ها نشود.

فیاضی درباره گزینه احتمالی ریاست مجلس دوازدهم، گفت: از آنجایی که شاهد تکثر و گستردگی گرایش‌های سیاسی بین منتخبان مجلس دوازدهم هستیم، پیش‌بینی درباره ریاست مجلس دوازدهم تا حدودی سخت است.

منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم در ادامه درباره راهکارهای تحقق شعار سال، اظهار کرد: مجلس دوازدهم باید در آغازین روزهای خود درباره راهکارهای رفع مشکلات اقتصادی کشور با رویکرد جهش تولید مسایل لازم را در نظر گیرد.

فیاضی گفت: مسأله مهم بعدی درباره مشارکت مردم است و مجلس دوازدهم باید مکلف باشد که درباره مشارکت مردم بازنگری‌های لازم را داشته باشد؛ مشارکت مردم باید در حوزه‌های مختلف سیاسی و اقتصادی و کاملاً به صورت همه‌جانبه در نظر گرفته شود چراکه حکمرانی درست زمانی محقق می‌شود که مشارکت مردم را شاهد باشیم.

منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم گفت: ما بعضاً از جهش تولید و رفع تورم حرف می‌زدیم اما مشارکت مردم را نادیده می‌گرفتیم و به همین دلیل، فرمایش مقام معظم رهبری درباره مشارکت مردم در امر تولید می‌تواند بسیار مؤثر باشد و زمینه مشارکت مردم را در عرصه اقتصادی فراهم کند.

وی تصریح کرد: در امر اقتصادی، موانعی برای مشارکت مردم وجود دارد که برخی از این موانع، مربوط به موانع تولید و صدور و دریافت مجوز کسب و کار است که مجلس و دولت باید با همکاری یکدیگر، به دنبال گره‌گشایی از مشکلات اقتصادی مردم و مشارکت مردم در حوزه اقتصاد باشند.

فیاضی تاکید کرد: اصلاح نظام بانکی و ارزی هم مسأله بسیار مهمی است چراکه ما در حال حاضر شاهد افزایش شدید قیمت ارز هستیم که به علت فقدان مدیریت در حوزه ارز است؛ دلارزدایی هم بسیار ضرورت دارد چراکه سلطه دلار به نظام اقتصادی ما آسیب وارد کرده و باید با سیاست‌های درست کاری کنیم که نقش دلار در اقتصاد کشور به مرور کمرنگ شود.

کد خبر 6084389 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • پرداخت مطالبات گندمکاران خوزستانی تا ابتدای هفته آینده
  • حمایت بانک مسکن از خانواده‌ها با پرداخت بیش از ۴۴ هزار فقره تسهیلات در سال ۱۴۰۲
  • رفتارهای متناقض در زمینه عرضه زمین و پرداخت وام ساخت مسکن، مردم را سردرگم کرده است
  • نمایندگان مجلس دوازدهم «یقه‌گیری» نخواهند کرد
  • فراهم شدن امکان پرداخت زکات از کارتخوان نانوایی‌ها در یزد
  • آبیاری دغدغه مهم کشاورزان گندم کار در شهرستانهای شوش و کرخه است
  • فراهم شدن امکان پرداخت زکات از کارتخوان نانوایی‌ها
  • گندمکاران یزد نگرانی بابت تحویل گندم نخواهند داشت
  • سفره همدانی‌ها با نان سبوس‌دار کامل می‌شود
  • برخورد قاطع با کم فروشی نانوایان در مشهد